ღ My LuvLy Followers ღ

Friday, May 27, 2011

gadis berjari runcing #part 2

Assalamualaikum smer.

ak nak ajak korang lepak dekat laman si Ain Zulaikha, x sure ader kene mengena ngan Yuyu Zulaikha ker tak.. hehehe.. *jangan mare*

Ain Zulaikha mempunyai jari jemari yang sangat kreatif. ak sker die pnyer lukisan, walaupun simple.. tapi tetap menarik. jom singgah ke laman Ain Zulaikha..


nie header die .. memang ak dengki ngan header die..:119::119:
siap leh jelir jelir lidah agy tau.. :119:
click header tuk ke Ain Zulaikha blog.

nie antara cara penyampaian Ain Zulaikha yang membuat kan ak tertarik.. kalau korang nak tau aper citer nyer, kne la pergi melawat blog die yang simple tue. walau pun simple.. tapi tetap menarik, boleh dikate kan hari hari juga larh ak pergi blog die. 


hope korang seronok singgah ke blog Ain Zulaikha nie k.

to Ain Zulaikha : teruskan berkarya..  nanti sy akan selalu melawat awak. Insyallah....   tapi sekali tengok macam YUYU ZULAIKHA pun ader juga.. ader kene mengena ker..?? 




Kalau suka boleh LIKE =)

7 comments:

ibnubaba_04 said...

ngn header x cute cmtu pon, kedengki ke??lagi cantik header aku kot..haha

hans0 said...

style.. aku dah baca... anyway blog kau best gak

amlyn chuuky said...

@ ibnubaba_04 :
ellow...
walaupun header die x cute..
tapi berfungsi okey..
sebab tue la ak dengki.. =p

@ hans0 :
thankz.. =)

Tao | Slayerz said...

huhu, siap jelir2 lidah lagi tuh..huhuhu

Adam Narzuan said...

boleh ler....menarik .. lagi comel dari blog adam

Ain Zulaikha said...

haha hai amlyn, :) thanks sebab sudi datang blog saya and kata header sy yg tak seberapa bak kata ibnubaba tak cute hahaha..

blog amlyn pun style jgk :) happy blogging..

btw tak ada kena mengena pun dengan yuyu tu.. :)

Ain Zulaikha said...

hehehe sy tak amik hati pun.. :) dont worry ok :)