ღ My LuvLy Followers ღ

Wednesday, May 25, 2011

gadis berjari runcing #part 1

Assalamualaikum smer.

sorry la ak da lama x update blog nie. maklum larh sekarang nie ak tengah sibuk mencari kerja. korang yang ader kerja kosong boleh la hint hint kat ak, mana larh tau ader rezki ker kan.. 

actually dari petang tadi sampai ke malam ak duk blogwalking jerk, sebab ak x de idea nak buat entry. lagi pun, ak rasa blogger macam ak nie x perlu la update setiap masa, almaklum larh ak bukan blogger yang tegar and ak x mengharapkan pape dari en. Nuffnang. ak memang respect dekat mereka yang menjadikan blog sebagai salah satu sumber pendapatan mereka. mereka memang hebat, sebab rajin memerah otak. *thumb up*
*macam mula nak merepek jerk nie*

berbalik pada niat ak yang sebenar nyer. bermula nyer tika nie, ak akan share ngan korang smer aper yang ak jumpa masa ak blogwalking. supaya korang yang singgah kat blog ak nie dapat serba sikit info tentang mereka yang hebat.

berjari runcing..? sebenar ak pun x tau runcing ke tak jari die orang nie. tapi ak tetap ampu die orang, sebab blog die orang memang best. *tetiba banyak plak idea nyer* untuk julung kali nyer ak nak bagi penghormatan buat shada wentz's . sebab blog die la yang akan ak promote sebagai pembukaan segmen nie.

blog die memang best. sumer nyer di sampaikan melalui lukisan tangan die. ak tau ramai lagi blogger yang sedemikian. tapi ak tetap nak promote die dulu. yang lain insyallah ak menyusul. kalau korang ase sedey ker, boring ker blog nie la antara yang sesuai nak hilangkan semua moody korang tue.



click header kalau korang nak tengok blog die.



nie antara entry die yang ak copycat.
copycat untuk niat yang baek tak salah ase nyer..:119: 

semua nyer die sampaikan melalui gambar. x yah penat nak membaca macam blog ak nie.. hehehe.. okey la sampai disini aje entry malam nie. kang ak melalut lebih lebih plak. hope korang enjoy dengan blog Shada tue.

to Shada : wah....:119: :119:  suke bangat blog kamo. memang best..:119:  teruskan berkarya okey   *macam la die singgah kat blog ak nie*



Kalau suka boleh LIKE =)

4 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

thanks sharing ! mmg menarik! tocise!

amlyn chuuky said...

@ Mohd Shukri Fadzillah :
welcome... =)

shada wentz said...

awwww..terharunya! ;p

terima kasih sangat sebab suka! hee

amlyn chuuky said...

@ shada wentz :
wah....!!! kite pun terharu shada sudi singgah kat blog y x seberapa nie... tq so much...!!

lup ur blog la dear...!!