ღ My LuvLy Followers ღ

Sunday, May 8, 2011

buat kerja gila pertama kali nyer

Assalamualaikum smer,

aper la nak jadi ngan ak nie, kalau da start update entry, bnyak plak idea nyer. nak start update tue pnyer la malas. ish.. ish.. :131:

aper la agak nyer yang membuatkan ak nekad tengok wayang alone. x penah ak g tengok wayang sesorang. terase boring :131: sangat semalam. awal pagi ak da kua. anta umi g keje. pastu ak lepak jap kat kilang tue. pukul 10:30 am baru ak start g merayap. 

mana lagi hala tuju ak kalau bukan JJ Bukit Raja. x kuasa ak nak pegi jauh jauh seorang diri. kali nie ak nak layan citer  Fast And Furious 5  . ak memang da target nak tengok cite nie kat panggung. x nak tengok kat tempat laen.

aper yang gila nyer..? :face7: nie yang gila nyer, ak tengok cite nie 2 kali dalam sehari. cerita yang sama, tempat yang sama. tapi time yang berlainan. x pernah ak buat perangai cam nie.. ish.. ish..

first ak tengok pada pukul 11:45 a.m, pastu abis jerk cite nie ak g beli tiket tuk malam pnyer plak. kali nie g tengok ngan kawan baek ak. syieda and boyfriend die. y second nie start pikul 9:45 pm. mesti korang ase membazirkan.. memang pun, tapi bagi ak berbaloi la.. citer die memang best bangat. setiap minit sangat berharga. kalau boleh x nak kelip mata langsung.

kereta kereta yang ak x mampu nak pakai membuatkan ak lagi x nak kelip mata. bagi korang y belom ag tengok. elok la pergi tengok. memang terbaek..!!

x sabar nyer nak tunggu citer kongi, transformer,  kungfu panda 2 and banyak agy laaa.. huhuhuu~




meh nak share sikit trailer





Kalau suka boleh LIKE =)

4 comments:

Aryes Coulborn said...

fav character.. brian o'connor n van diesel..hehehehe..terbaik

storyfromme said...

fast five memang best!

mlyn said...

@ Aryes Coulborn :
along da tengok ker..?
tengok ngan spe haaA..??
tapi memang mantap.. =)

mlyn said...

@ storyfromme :
tau x perh...
memang best kan.. kan.. =)