ღ My LuvLy Followers ღ

Sunday, May 15, 2011

hati ku sungguh terluka

Hye smer,


korang sesungguh nyer hati ak terluka lagi. sungguh ku x sanggup. hati ak baru nak berbunga balik lepas kecewa dengan Mr.R ak. tapi belum sempat berkembang, dah berkecai balik. auch..:119: sungguh x dapat ak terima.

baru baru nie ak ader tertengok someone nie. terus ak berkenan, ase nak sangat kenal dengan lebih rapat lagi mamat tue . muka die boleh tahan, bila tengok sejuk ajer mata ak nie. tapi mata korang ak x tau la plak cam mana. tapi watak die nie memang selalu romantik jerk. sampai ak boleh terpengaruh la juga dalam setiap watak nya. gaya rambut die selalu memikat hati ak nie. bila teringat or tertengok aje muka die, tetiba hati ak jadi cam gini  aaauch... susah larh cam nie.

tapi sayang nyer, ak masih belum berpeluang nak bercakap or dating ngan die. nak tegur die pun ak x berpeluang lagi. kesiankan.... sampai satu hari ak termimpi die. wahhh..:119::119: memang kesian, sampai termimpi mimpi. bile ak cite kat cousin cousin ak, die boleh plak nasihat kat ak supaya ajak mamat tu keluar, x pun send la msg sebagai langkah awal tuk ak lebih rapat dengan mamat tue. tapi sayang nyer. no fon mamat tue pun ak x der. sob..~ sob..~

tapi yang lebih kesian nyer, bila pagi nie ak bangun and baca paper. ak dapat 1 berita yang membuatkan hati ak terluka. makna x nyer. sape yang x terluka kalau mamat yang dipuja dah berpunya :face7:  . sedih nyer, x de harapan larh jawab nyer ak nak impit mamat tue (memang x de harapan pun...). waaaaaaaaa.... sedey nyer...:119:

tapi pape pun ak nak tunjuk jugak dekat korang sape mamat tue.. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


nie la mamat nyer. korang sumer mesti kenal sangat ngan die nie kan. huauahaaa..~ sebab tue la ak x leh nak kenal ngan die lebih rapat. dari jauh boleh larh. korang kalau nak tau berita apa yang ak dapat pagi nie, korang boleh larh dapatkan paper Metro. dari situ korang boleh baca lebih lanjut, ak malas nak cite. buat sakit hati jerk nanti. (over nyer minah nie..)

actually ak nie x suka dengan lelaki yang bermisai or berjaggut or berjembang sekali pun. tapi bile tengok Farid Kamil, terus suka.. suka sangat. tapi FK aje la  .. yang laen x kot.heheheheee... ak terase die nie romantik myb disebabkan watak dalam lakonan die yang so sweet.. sampai masuk dalam mimpi ak.. bahaya betul. agak agak ader x lagi lelaki yang muka cam FK nie..? tapi masih SINGLE, yang x single ak x nak tau.. hahaha.. sengal betul, pagi pagi lagi da bikin ribut.

pape pun and siapa pun yang FK pilih ak tetap sokong die. wah... gitu.:119::119: jom layan pic pic my hero.



nampak JAMBooo


y nie memang boleh sapa saja yang suka kat die demam seminggu kot.
tapi kalau ak sebulan agak nyer. hahahahaa. 


tapi entry nie punya pasal, ak jumpa FK pnyer blog. suker giler larh  . tp mesti FK jarang update kan.. maklum la die meti bz kan. meh ak nak share ngan korang blog FK. korang boleh click pic kalau nak g kat blog die k. jangan ngorat die dah lerh.. hahahahhaaa.. 






Sebenar nyer ak "tertengok" FK masa dalam filem KONGSI,
watak FK dalam cite tue kejap jerk, 
tapi muka FK masa angkat fon tu la yang buat ak termimpi mimpi. :face75:




Kalau suka boleh LIKE =)

3 comments:

whitelover said...

haha farid kamil yg hansomm :)

Efipurpleshine said...

kekasih hatiku...
hhuhuh...

mlyn said...

@ whitelover :
tau x perh... hansom kan.. walaupun kadang2 jambang nyer agk serabai.. tpi tetap hansom...

@ Efipurpleshine :
sejak bler plak jadi kekasih hati fie plak nie..?? pls larh.. jgn nak rampas.. ckup la diana d y rampas.. huahauahuuuuu...