ღ My LuvLy Followers ღ

Thursday, May 19, 2011

it's show time

Assalamualaikum smer yang sudi singgah ker blog yang serba kekurangan nie.



finally..:119:, hari yang dinanti nantikan. tayangan NUR KASIH.. wah semangat nie nak gi tengok NK.. sempat larh jugak ak jemput jiran tetangga ak g tengok NK.. tapi die orang smer busy x de mase nak wayang wayang nie.. 

tapi ak berjaya memujuk bonda tercinta.. bak kate umi ak, die da lame x tengok wayang nie. and umi selalu bising bile ak adik beradik hantu wayang. tapi NK pnyer pasal, umi terbuka hati nak gi tengok kat wayang. siap bagi duet tiket lagi, tapi nanti nak claim kat pak ngah (abang ak)..  :face75:

so, ak nak larh gi beli tiket. port biasa TGV Bukit Raja. samapi ajer kat JJ. ak terus g tgv, sampai ajer kt situ.. terkejut ak di buat nyer. masa ak sampai tue dalam pukul 3pm.  still office hour lagi. tapi suasana nyer.. hurm...


nie baru yang depan ak.. 
manusia yang belakang ak belum dikira lagi..

lepas dekat 45 minit ak beratur. akhir nyer ak sampai gak dekat kaunter. bila tanye pasal NK.. sekali die jawab FULL HOUSE.. huahauaa.. last show pun tinggal 3 baris ajer seat yang kosong. perh memang ak x kan beli punya larh. di sebabkan da penat beratur ak beli jugak la tiket. tapi ak tengok cite laen.




nie la citer yang jadi pilihan tuk ak malam nie. actually, ak x pernah pun follow citer nie. tapi ari tue masa TV3 tayangkan tue, ak layan ajer la.. ase geli plak tengok menatang yang macam sutung tue.. arh... malam nie nak tengok mermaid plak.. ahakz...:119: hope best la citer nyer. agak agak ak boleh faham ker cite nie..? al maklum larh citer nie kan sambungan yang sebelum nie.

so, sape yang free tue leh la juin ak. tapi tiket beli sendiri okey..:119: nak ak belanja..? boleh.. tapi kene la datang Klang.. 



Kalau suka boleh LIKE =)

5 comments:

ieka.H said...

wah..nk tgk jugak nur kasih ni..huhu
nape x bli on9 dulu..cite2 gni mmg slalunye full house :) best

rara pinkmafia said...

panjang nya queue,better bli cd jelah.hehehehe pastikan original.

mlyn said...

@ ieka.H :
x pernah pun beli on9..
sebab sker g tengok sendiri seat nyer..hehehe..

@ rara pinkmafia :
alorh... screen kat uma nie x ckup beso.. mne puas kalau tengok kat uma.. hehehee..

hanisahhamid said...

nurkasih memang best. nak beli tiket kena awal2 kalau x, balek dengan airmata tapi xtengok cerita la kan :p

mlyn said...

@ hanisahhamid :
huaaaa.. tau x perh..
sampai sekarang belum berkesempatan nak tengok nur kasih..
=(