ღ My LuvLy Followers ღ

Sunday, May 15, 2011

novel lagi KAU UNTUKKU by Aisya Sofea

hye sumer,

ak nak share pasal novel yang ak baru beli, masa tengok movie kongsi ari tue. maklum la gila novel, nak x nak kene la kua kan duet untuk minat. nak pinjam pinjam pun segan plak kalau asyik pinjam jerk. x syiok la plak.

mula mula masa beli ak x perasan pun yang novel nie, novel lama tapi cuma tukar cover jerk. tapi biler ak search kat cik google, baru ak perasaan pasal novel nie y bertukar wajah. so nie merupakan satu info tuk korang supaya x terbeli novel yang korang dah pernah baca.


COVER LAMA

[kau-untukku.gif]


COVER BARU



 SINOPSIS KAU UNTUKKU 

Pertama kali bertemu Nurul Umairah, hati Ahmad Fuad sudah terpaut. Biarpun gadis itu sudah dimiliki, namun perasaannya tidak pernah berubah walaupun terpaksa menyembunyikan rahsia hatinya dalam-dalam.


Bila Jefri, tunang Nurul terkorban dalam kemalangan, Fuad menawarkan kasihnya. Nurul menolak kerana tidak mungkin dia mengalih perasaan pada lelaki lain dalam sekelip mata sahaja. Kebijaksanaan Fuad akhirnya meruntun tembok yang dibina Nurul. Dia akhirnya menerima Fuad tanpa mengetahui rupa-rupanya ada gadis lain sedang menagih kasih lelaki itu semula.

Apakah Fuad akan menyambung semula kasihnya bersama gadis yang tiba-tiba muncul kembali di antara mereka? Mampukah Nurul Umairah sekali lagi kecewa biarpun lelaki itulah yang memulakan percintaan mereka.

actually novel nie ak dah pernah baca suatu ketika dulu. tapi x perh la.. buat koleksi jerk larh.



Kalau suka boleh LIKE =)

3 comments:

storyfromme said...

cite ni memang best.da 5 kali khatam da masa sekolah dulu.hehehe.

mlyn said...

@ storyfromme :
perh... ganas nyer, sampai 5 kali memang x tahan.. =)

LuvChronicles said...

best! best! fuad memang terbaik! jenguk2lah blog saya juga luvchronicles-takdircinta.blogspot.com
ada buat novel juga..huhu