ღ My LuvLy Followers ღ

Sunday, May 15, 2011

SEGMEN : APA YANG AKU IMPIKAN

Assalamualaikum smer.

entry kali nie bertujuan menyambuat seruan KING ADMIN, BLOGGER BOY & GIRL GROUP. entry kali nie bertajuk APA YANG AKU IMPIKAN. impian bagi setiap manusia, inginkan kehidupan yang sempurna dan yang membahagiakan. ak pun nak kan benda yang sama. tapi kalau di perincikan. ini la yang ak impikan dan akan ak usahakan nyer menjadi kenyataan.. Insyallah.....

kalau sebut pasal impian nie terlalu banyak yang di mimpikan.. tapi ak nak share sikit ajer larh ngan korang supaya korang x kata ak nie suka mengarut.. hahahhaa..

bermula nyer disini :

RUMAH IMPIAN KU 


wah.. x nak kalah.. kalau dapat uma macam nie, senang skit nak basuh baju, pinggan mangkuk, madi pun senang. jimat air. hahahaha.. actually, ak suka rumah y ader swimming pool.. walaupun ak nie x reti berenang. tapi ak ske view nyer. sejuk jerk hati nie kalau tengok air yang membiru. 

tapi aper aper pun ak bersyukur dengan rumah yang ak tinggal sekarang nie. yang kat atas nie cuma larh idaman sahaja.

KERETA IMPIAN KU 


ak berkenan larh sangat dengan kereta nie. ader someone cakap kat ak yang kereta nie x best bila bawa. itu ak x tau. sebab ak sendiri x pernah drive. kalau ALZA by Produa tue pernah larh juga. tapi kalau dapat yang nie lagi best..

Honda Jazz

hahahaha... bertemakan LEBAH. cute kan... sib baek x jual.. kalau die jual pun.. 10 taun lagi kot baru ak mampu pakai. hehehehe..

JEJAKA IMPIAN KU. 


walaupun entry sebelum nie ak pernah bagi tau. tapi ak tetap nak bagi tau lagi. hahahhaa.. (gelak sebesar yang boleh) kalau x dapat nak jadi Farid Kamil sebagai suami, dapat KLON die pun jadi larh.. hahahaha..   tapi kalau dapat abiskan masa dengan FK sehari suntuk pun da kire berbaloi..    

actually bukan la macam tue. buat masa nie LELAKI yang AK IMPIKAN dah lenyap dari ingatan ku. so, ak letak FK nie sebagai sandaran. mana la tau kot ader JODOH..   kan.. kan.. ahakz...:119::119:


itu larh yang ak impiankan buat masa nie. sumer nyer belum mampu ak capai. tapi aper yang ak harapkan sekarang nie, ak dapat kerja yang bagus. supaya ak mampu untuk merialisasikan impian pertama dan kedua ak tue. yang ketiga..? hehehehe (sambil sengeh sengeh) :face75: Insyallah, kalau ader rezki. tertunai larh. 

so, sampai sinie aje larh segmen yang KING ADMIN mintak tue. korang yang belum buat lagi, sila la rajin rajin kan tangan tue okey... bye..:119::119:  ~ nak sambung tido, mane tau boleh jumpa JEJAKA IMPIAN ak nanti.. :face75: (haru betol la minah nie...:119: )



Kalau suka boleh LIKE =)

5 comments:

whitelover said...

hahaha FARID KAMIL

Aryes Coulborn said...

entry wat along ketawa la..hahahhaa..terbaik!!!

mlyn said...

@ whitelover :
semesti nyer.... <3 <3

@ Aryes Coulborn :
lorh... ketawa plak along nie..
nie la die kenyataan..
hahahaha.. aper y mlyn impikan..
=)

hanisahhamid said...

kereta impian kita SAMA !

mlyn said...

@ hanisahhamid :
kereta sama x perh..
jangan pujaan hati sama..
parah nanti...
=) hahahahhaa..