ღ My LuvLy Followers ღ

Friday, July 15, 2011

sekian lama menghilang

Assalamualaikum smer,

ader ker lagi orang yang singgah kat blog ak nie...? almaklum larh, sekian lama ak menyepi. kini ak tetap akan cuba meluang kan masa untuk blog ku.

sejak ak dah kerja nie, ase bz sangat. sampai tak ader masa untuk diri sendiri. enjoy pun ader la sekali sekala. tue pun kua g tengok wayang lepas habis waktu kerja hari sabtu... kali nie, walau macam mana pun ak akan cuba luangkan masa untuk blog.... 

kali nie, ak bawa satu pembaharuan... ape lagi kalau bukan header. hehehee.. sebelum nie, header ak just tunjuk pic ak y besar tue.... sekian lama memendam rasa cemburu tengok header Yuyu, Ayeem and Cik Epal. akhir nyer ak berpeluang pkai header cam die orang...

meh nak cerita sikit pasal header nie, nie hasil salah sorang kawan ak masa kat poly.... die memang antara yang berbakat dalam bidang bidang nie. walaupun die sibuk bekerja, die tetap tunaikan permintaan ak. banyak kali juga larh die edit, nak bagi ak puas hati... finally, tue la hasil nyer... ak sangat suka, berpuas hati and terharu...   hehehehee..

  thankz a lot to taufiq mohamed, kerana menunaikan permintaan ku....  :119:  




Kalau suka boleh LIKE =)

3 comments:

Mohd Zakwan said...

wow lawa lah header .serius , bukan membodek okay .
opss, header sepatutnya di atas , asal di tepi pulak Zakwan tengok ye ?
nak request ni, suh kawan awak tu buat header untuk Zakwan sekali boleh tak ? hahaha

Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan..4 ORANG BERTUAH akan diiklankan websitenya selama 2 minggu 100% Percuma dan juga akan DIREVIEW di blog Zakwan ! Website anda juga akan diletakkan di Bloglist Haris Kaito ! KLIK SINI UNTUK JOIN

amlyn chuuky said...

thankz...!!
almak... bru nk edit la zakwan...
awk nie cpat sngt... lom siap agy edit nyer..
hehehehe... klau nk tempah bleh... nnt search la die kat fb... =)

misz fae said...

singgah sini! ;)