ღ My LuvLy Followers ღ

Thursday, May 26, 2011

kek lapis dari Sarawak

Assalamualaikum smer,


semalam ak dapat kiriman dari kakak angkat ak. die sent kek lapis, ori punyer dari sarawak. Sarawak memang famous pun dengan kek lapis, tapi ikut nasib la juga. bukan smer nyer sedap. tapi yang ak dapat nie memang sedap. cantik pun cantik. terbaek ..:119:

kek lapis nie memang cantik. tapi kena larh beringat kalau nak makan, bagi mereka yang ader penyakit 3 serangkai tue makan larh sekadar merasa. sebab kandungan gula dan telur nyer sangat la padat. ase sayang nak makan pun ader juga, tapi ak tetap akan makan juga. 




siap balut dengan aluminium lagi | untuk mengekalkan kesegaran nyer. 





kek lapis tiramitsu 

cantikkan... sib baek bukan yang corak bunga, kalau x
memang ak frame jerk kek lapis nie 



kek lapis sayang sarawak



kek lapis roll papermint 

sebelum di potong



selepas dipotong potong



kalau berminat boleh larh order. just click pic diatas. terdapat banyak lagi pilihan yang memukau mata anda.
| selamat mencuba kek lapis sarawak |

 to sis Hindon : thankz so much...:119::119:  kek nyer memang sedap... 



Kalau suka boleh LIKE =)

6 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

ni lagi soran ni.. buat aku lapar lagi... waaaaaa

rara pinkmafia said...

sedapppp nya...

amlyn chuuky said...

@ Mohd Shukri Fadzillah :
alamak... yea ker.. meh la snie.
sy potong kan tuk awk k.. =)

@ rara pinkmafia :
memang sedap.. lagi2 kalau dpat free kan... hehehehe..

~eRna daRL!ng~ said...

sgt sedap kot kek lapis..

ZSqueenbee said...

wooo bestnye warna warni..pia org swak..tp xbrapa nk suke mkn kek..tp suke je tgk sbb chantek²...raya pia slalu jual kek lapis..

amlyn chuuky said...

@ ~eRna daRL!ng~ :
memang sedap... tapi nak beli kene tengok juga...
x smer yang cantik tue sedap..
hehehehehee...

@ ZSqueenbee :
wah... nnt time raya boleh pos kat mlyn.. nnt leh mlyn promote kat blog nie.. hehhehe..