ღ My LuvLy Followers ღ

Sunday, May 22, 2011

salah bagi LINK

Assalamualaikum smer..

Contest Mata Paling Kebabom! by Cik Farzana Farzanto

korang, ak ase sedey sesangat. sebab baru hari nie ak tau yang ak da tersalah bagi LINK. niat ak nak juin 

Contest Mata Paling Kebabom! by Farzana Farzanto terbantu secara semulajadi.


kenapa..? x cukup syarat..? mata x cukup Kebabom..? da terlambat nak juin..?
x.. x... sume di atas adalah salah. actually ak tengok contest nie kat page MISS LIBRARIAN, dengan penuh semangat nyer ak telah memberi LINK ak kat comment page die. 

contest nie da terlalu lama, so ak pun lupa da pasal contest nie. kalau korang perasan, da terlalu lama banner tue ader kat ak pnyer main page. tah macam mana hari nie ak tergerak hati nak tengok balik contest nie. nak tau larh sape pemenang nyer. dengan segala hormat nyer, ak click kat banner yang sentiasa ada di sisi.

sekali keluar MISS LIBRARIAN punye blog. bila ak baca balik, baru ak sedar 1 kesilapan BESAR telah ak lakukan. ak patut nyer bagi comment link dekat page FARZANA FARZANTO.:119: bila ak tengok last date tuk juin, dah pun lama berlalu. ape nak buat, da x de rezki.

kalau korang sudi, tengok larh entry yang da lama ak abadikan..:119:

waaaaa...:119::119: sedey sangat sangat.. pas nie, ak akan lebih berhati hati bila nak juin sebarang contest and segmen. supaya kesilapan nie x berlaku lagi. sungguh kecewa, tapi nak buat macam mana, x de rezeki. 



Kalau suka boleh LIKE =)

4 comments:

ibnubaba_04 said...

hoho..xpe2..contest lain belambak lagi lam blog..lps ni jgn salah bagi link sudaa..hehe

amlyn chuuky said...

@ ibnubaba_04 :
hehehhee.. okey,
pesanan mu akan ku ingat selalu..
ahakz... =)

ibnubaba_04 said...

ye..ingat pesanku..ingatlah daku..ahakz

amlyn chuuky said...

@ ibnubaba_04 :
wah gitu...
haru ku membaca..
ahakz...
kalau nak ingat, kne la rjin singgah blog y x seberapa nie...
=)