ღ My LuvLy Followers ღ

Tuesday, May 10, 2011

secebis buat mu

Assalamualaikum and selamat malam sumer :face28: .

Aryes CoulBorn

actually entry nie ak nak tujukan buat someOne Aryes CoulBorn a.k.a ALONG. kenapa ak buat entry nie sebab die special bt ak, tp die ni sangat special bagi geng Blogger Boys & Girls.

meh ak citer serba sikit tentang along. *atas dasar yang ak kenali. die nie da macam abang bagi kiter orang yang masih muda dalam group nie. die nie merupakan pengasas group blogger b&g nie. di sebabkan die juga ak ader dalam group tue. tanpa die mungkin ak x kenal geng blogger yang lain. memang ader jugak group blogger yang lain. tapi ak lebih mesra dengan group nie.

dalam group nie, kiter orang x memilih dan x de perbezaan antara satu sama lain. maksud ak, tiada perbezaan antara :96: dan :95: . tiada perbezaan antar blogger lama and blogger yang baru. sumer dilayan sama rata. yang paling best...!! :face26: kiter orang macam da lama kenal. die orang smer nie memang ramah. kalau korang nak juin, sangat sangat di alukan. find us on FACEBOOK k. Insyallah kiter orang x sombong. *promote group jap..

sebenar nyer bukan ini yang cuba ak sampai kan.. dalam kesempatan nie, ak nk kongsi sedikit semangat yang ak ada buat along. kenapa..? nie sebab nyer.. * ak tnye, ak juga yang kena jawab


nak lebih lanjut. korang boleh tengok post kat FB. nanti boleh la korang tau citer.
actually ak x tau nak share semangat yang macam mana, sebab ak x tau aper yang diperlukan. tapi ak tetap still nak memberi sedikit sokongan and dorongan buat along.

:86: dear along. *wah...:119: macam surat :n: la plak.
aper pun yang along hadapi. 
mlyn and adik adik along yang lain still disisi along.
still ader masa tuk along, 
still boleh pinjamkan telinga tuk along luahkan segala nyer,
walauape pun cara nyer. kiter orang tetap ader.

jangan larh along fikir yang segala nyer along hadapi sendiri. :face37:
along, walau susah macam mana pun situasi along sekarang,
along kne ingat, ader y seribu lagi susah dari along.
ader yang terpaksa hadapi sendiri.

tapi along x, along still ader adik adik yang sayang kan along,
adik adik yang amik berat pasal along,
chill up :86: along, jangan larh berasa sukar,
setiap masalah, pasti ada jalan penyelesaian nyer,

along kene la kuat kan semangat.
berjauhan dari keluarga merupakan satu peluang tuk along,
peluang untuk belajar berdikari.

akhir kata, mlyn doakan along kuat semangat
menempuhi kehidupan yang mendatang.
CHILL okey..:119::119:
 :face4:
:w: kiter orang sayang along. :w:

cam mne..? okey x..? nie ajer la kata kata yang terlintas :face37: difikiran ak nie. hope dengan sedikit kate kate ak yang x tah pape nie. dapat larh membantu untuk memulihkan semangat along yang terbang melayang tue. korang juga boleh simpan dalam :67:, tapi bagi yang mengalami masalah macam along la.. or kalau ader yang lebih kronik.. boleh luah kan kat insan insan yang terdekat. kat ak pun boleh juga. sebab ak nie free selalu.. x de kerja yang nak dibuat.. :face75: 

ase nyer cukup la sampai sini ak merapu meraban nie..thankz cz sudi baca entry ak yang x best macam entry korang k. bupbye.. luv u all.. :w:



Kalau suka boleh LIKE =)

8 comments:

Anis | Jeje said...

wahh ! semangat kak melin buat entry utk along ! btw , betul jugak ape akak cakap tuh . anis nak bg semangt jugak . tp tatau nak bg dr segi ape . papee pon , anis ttp sayang korg sume ! lagi lagi dkt kak melin , along , kak fi , iqa , ona dgn yana !

mlyn said...

@ Anis | Jeje :
semangat ker..?? hehehee..
x salah kan kalau kite ader semangat.. nak nak agy semangat kekeluargaan.. *wah ayat..!!
sayang anis jugak... muaxxx..
xoxo

LaCosTe said...

sekali agi nama ku x ada....heee.... keep enjoy...i love u all.... ^^

Efipurpleshine said...

kak melin : ayat power...
memang best...
semangat2..
memang TERBAEKKK...BOBOIBOY...
huhuhu...

apex : ape plak tade nieyh..tamau sedih2 la..walaupun tade kat sini tetap ada dalam hati kitorang sume..

along chill..

mlyn said...

@ LaCosTe :
alorh2.... jgn la ngajuk apex..
nie kan khas tuk bg semangat dewa 91 tuk along...
klau tuk apex.. insyallah.. coming soon.. tp kne ader point la dear...
chill k..
sayang apex jugak..
xoxo

mlyn said...

@ Efipurpleshine :
terbaek ker..??
huahuaaa..
pengaruh novel and semangat dewa nie..
hahahhaaa..

sayang fie jugak..
xoxo

Aryes Coulborn said...

tersenyum seketika..huhuhuh..terbaik!!!
syg korang semua jugak...
simple tapi padat...
choi!!!memang terbaik!

mlyn said...

@ Aryes Coulborn :
tq along cz sudi meluangkan masa anda..
hope dapat membantu along.
sayang smer..
xoxo