ღ My LuvLy Followers ღ

Tuesday, May 17, 2011

Ariani and Jakel lagi

Assalamualaikum smer.

semalam umi cuti, da siap kemas kemas uma. ak ajak umi kua cuci cuci mata. lagi pun along ader kirim beli tudung dekat Ariani. 

ingatkan lepas SALE yang ak pergi hari tue, da x de sale lagi. uper nyer silap, Ariani and Jakel selalu buat sale. cuma sale yang mengila tue hanya SETAHUN SEKALI  sahaja. kali nie sale bese jerk. tapi tetap ader sale okey.:119:

ak belikan akak ak yang two tone and awing thai silk. harga nyer memang x boleh tahan, tapi kalau ader sale boleh larh. dah akak ak kirim, so ak belikan ajerk larh.

lepas masuk Ariani, masuk plak dekat Jakel. Jakel pun ramai jugak orang, pelik ak. x pernah lengang agak nyer Jakel nie. tapi x perh la die orang sume nie banyak duet. hahahahaa.

niat hati nak ushar ushar jerk. tapi ader promoter nie tunjuk kaen silk tema butterfly . perh, terus ak teringat dengan kaen jenis opal tema butterfly. ak saje saje la gatal mulut tanya, sekali memang ader.

die bawa ak dekat tempat kaen tue. sekali berkanan la plak, yang paling best. umi pun berkenan tengok. hehehehe.. kaen nyer boleh tahan juga harga nyer. tapi da berkenan, umi pun offer nak belikan tuk ak buat baju raya taun nie.



nie la kaen nyer.. lawa x..?
x sabar nyer nak tunggu jadi baju. 
tapi kaen nie kene pakai dengan inner, sebab kaen jenis jarang.
inner pink =)
(walau pun ak x suke pink. =) )


ase puas sangat hati dapat tanggap butterfly at Jakel.. hehehe.. agak agak baju aper yang sesuai untuk kaen nie..? umi suruh buat kebaya labuh. korang ase okey x..?

lepas jenjalan, apa lagi kalau masa untuk makan. hehehee.. ak pilih makan dekat Sec 7 jerk, sebab sekarang memang ader kat area situ pun.

name restoran tu memang x tahan, sampai ak x dapat nak ingat.. huahuahuaaa.. tapi menu die punya larh banyak, sampai x tau nak pilih. last sekali kiter orang pilih menu yang simple aje. kang pilih yang bukan bukan pastu x sedap, kan da merugikan.



nyuuummm..:119: ase x puas plak sharing.. hehehe..


umi say :
haa.. cepat umi plak .... 


ABC and Mee Kari
terbaek..:119:


Roti Salad baek untuk yang berdiet 

disebabkan terlalu banyak sangat menu nyer. nie ajer yang jadi pilihan ak and umi. mula mula ak ingat nak oder roti tisu. tapi bai tue x bagi, die cakap roti nyer panjang sangat.. nanti x habis. bleh plak ekh macam tue, siap nasihatkan ak plak. 

biler da kenyang, masa tuk balik la plak, sebab mata da mula mengantuk.. hahahahaa.. 

p/s : thankz nenda coz belanja machu kaen butterfly yang sangat cantek.. i'm love it..:119::119:

kami suka merayap
dan 
makan makan
=)




Kalau suka boleh LIKE =)

8 comments:

ieka.H said...

wahh...sedapnye ABc tu! teliur plak..haha

Efipurpleshine said...

mau juga bttfly tuh...
huhuhu...

mlyn said...

@ ieka.H :
sedap tau...
nak2 agy kalau sedut ice cream nyer tu...

mlyn said...

@ Efipurpleshine :
mne boleh..
nnt ilang la satu butterfly nyer..
x bleh.. x bleh....

mama's N said...

uishh...x patut..mama ngn bb N nak jugak..butterfly..

storyfromme said...

cantiknya corak die.unik.

TeAqArH said...

chanteknye kaen tu....bestnye dpt shoping..balik ni mau shuping jugak la....

mlyn said...

@ mama's N :
hehehe.. mama mintak la kat papa..
nie nenda blanjer machu.. hehehe..

@ storyfromme :
hehehe.. nice kan.. tq..

@ TeAqArH :
best tu memang best kalau poket penuh..hehehehe..