ღ My LuvLy Followers ღ

Saturday, May 21, 2011

ASTRO yang terlampau

Assalamualaikum smer.

sejak sejak ak meganggur nie, baru ak perasan yang sebenar nyer Astro agak melampau. sebab nyer, tertalu banyak ulang cerita. dulu ak jarang sangat tengok tv nie, tapi sekarang ni memang menatang nie aje larh yang ak ngadapkan nyer.

ak tau benda da lama korang tau. tapi ak tetap nak share jugak. meh tengok meh..
-
-
-
-
-
-
-
-


ak tau la sekarang nie tengah hot cerita CINTA MELODY nie. tapi agak agak la.. kalau nak ulang tayang pun, :face7: x yah larh samapi 4 jam berturut turut.. :119: selitkan larh sikit ngan cerita laen ker.. nie x, aduh.. malas nak komen lagi. tapi bagi yang memang layan cerita nie, memang x jadi keje la jawab nyer. confirm 4 jam x bergerak gerak.. alamat nyer lambat la dapur tue berasap.


lepas abis cerita CINTA MELODY, depa nie bantai plak AKEDEMI FANTASIA berjam jam lama nyer. :face7: adoi hai...:119: patut ker jadi sampai macam nie..? yea kot pun simpan la esok lusa plak. memang ak x buka la ASTRO RIA sampai pukul 11 malam nie, lepas tue baru ak bukak kot. tue pun sebab nak tengok telefilem 7 LAGU. kalau x, memang x layan laaaa...

ase nyer benda nie da ader yang buat aduan, tapi x tau la aper cer nye. da la sewa bulanan boleh tahan juga. tapi asyik layan cerita yang sama ajer. x berbaloi sungguh. hope 1 hari nanti akan ader perubahan. 



Kalau suka boleh LIKE =)

2 comments:

Efipurpleshine said...

oiii3....
ary sabtu smmg akan ada ulang tayang tok dari ary selasa pai jmaat..4 jam trus..
tapew la..x bosan uh tengk..
cinta melody jew la..
yang len bosan ar..huhh..
wekkk...:P

rara pinkmafia said...

tapi cite 7 lagu tu besh.rara suke.but cinta melody tu mmg tak leh blah kot.