ღ My LuvLy Followers ღ

Thursday, May 19, 2011

adakah saya OVER..!!

Assalamualaikum smer.

my second entry for today. 
sorry la ak nie bila da start update. memang akan update lebih daripada satu entry. hahahaa.. macam sengal pun ader jugak.tapi bukan nie yang ak nak cerita.

hari nie ak keluar tuk selesaikan beberapa perkara, and MOOD ak sangat larh OKEY. disebabkan mood yang okey, ak terase macam ak nie OVER plak. over tang mana..? meh tengok.



nie la rupa kalau ak tutup mata. 


nie plak time mata ak terbuka. :face7:


bila da siap. cam nie la rupa nyer mata ak nie.

over kan.. :119: pada hal nak pergi dekat ajer. bukan nyer nak g sampai KL.. hahahaa.. tapi ak nie bukan nyer suka makeup tebal tebal pun. foundation pun ak pakai tau, cuma ak sker over tang mata jerk. sib baek la ak x dan nak pakai eyelash. kalau pakai eyelash setakat nak g Bukit Raja, x tau la cam mane tah rupa nyer. 


dulu ak selalu berangan nak buat tutorial makeup.. sebab ase seronok kalau dapat share dengan korang cara makeup yang simple. nak tiru tuto orang puteh memang susah la, sebab banyak sangat warna and barang yang die pakai. actually kalau kite tau kombinasi yang sesuai, senang ajer. tapi takut x menjadi plak. sebab tue la sampai sekarang angan angan ak x menjadi lagi. Insyallah, kalau diizinkan Allah ak akan try juga buat. bukan ak nak kate yang ak nie pandai makeup. tapi boleh la dari x der. :face75:

aper pendapat korang plak..? okey x eyeshadow ak nie..?



HOPE KORANG SUDI KOMEN.
KOMEN AND PENDAPAT YANG MEMBANGUN
SANGAT  DI HARAPKAN .
TQ     
kalau nak komen yang membangunkan pun x perh. 
yang duduk pun boleh. hehehe




Kalau suka boleh LIKE =)

5 comments:

sumaiyah mokhtar said...

heeee mne ade over, comel ade la :)

spider_gurl86 said...

cntik la

mlyn said...

@ sumaiyah mokhtar :
tq dear..
betul ker x over..?

@ spider_gurl86 :
tq dear.. =)

Efipurpleshine said...

kak..
comell...
cantik..
anggun...
berkarisma..
huhuhuhu...
bleyh ar ajr fi make up pas nie..
boleyh ea..
boleh la...
^^

mlyn said...

wah... fie nie..
macam nak kene geget nie..!!
okey ker..?
x over..?

nak ajar fie..?
boleh2..
x de hal..
=)