ღ My LuvLy Followers ღ

Friday, May 6, 2011

FB menggila gila #part 2

Assalamualaikum and selamat malam smer,

FB oh FB.. :131: kenapa la leh jadi cm nie.. pelik nyer la ak, dulu ak duk gelakkan member ak bler die kene macam nie masa maen FB. ak ingat lappy die yang ader problem.. tp ak x sangka plak, sejak akhir akhir nie ak plak yang marasa and merana. 

korang penah x ase cam yang ak ase nie.. meh tengok ape yang ak rasakan.
-
-
-
-
-

[ sory la masuk kan pic asal, :131: sebab malas tahap gaban untuk edit mengedit nie ]


kill pages..?? baek ak kill FB nie jerk.. huahuaaa..

biler dah KILL, :face7: cam nie plak jadi nyer...



Aw, Snap..!!

arghhhhhhh..... selalu jadi cam nie.. nape ekh..?? korang tau x kenapa leh jadi cam nie..?? tolong laaaaaaaa bagi tau.. benda nie jugak larh penyebab ak x boleh nak juin chat group. cian kat adik adik ak y comel lotey tue, x leh ak nak chat ngan die orang kat group. huhuhuu.. 

and di sebab kan FB yang LEMBAP nie. salah sorang adik ak terus deactivate account FB die.. ganas betol.. kot ya pun jangan la sampai deactivate. ingatkan kenapa larh. kot kot gado ngan BF die ker.. uper nyer gado ngan FB.. ish... ish... sabar aje larh ngan Fie nie. janji jangan buat agy. kecoh la kejap kat chat group. pasal nie. huhuuu... kate nyer, nanti die akan activekan balik account FB die:face69:  so, tunggu la malam nie..


nie larh Fie a.k.a Afifah.. 
cute kan.. tapi jangan memain. walaupun cute :face75: , tapi garang tau..
dont play play tau..!! :131:

aper punca FB jadi cam nie..? adakah sebab terlalu ramai user..?? urm... arap arap satu hari nanti ader penyelesaian nyer.. supaya FB x terusan mengila..and user nyer pun x gila :131:hahahahaa...

sape sape yang tau punca nyer, leh sharing..... and kot kot ader tips supaya x jadi cam nie lagi.... :face75:




Kalau suka boleh LIKE =)

1 comment:

Efipurpleshine said...

erkkkk.........
awat cter cheq plak yg kua nieyh..
huhuhu...
adeyhh..
jadi popular sekejap...
ngih3..
fi pnah kena cm uh..tp fi x klik kill..tatau plak jd cm 2 nnti..