ღ My LuvLy Followers ღ

Sunday, May 15, 2011

on Engagement my F.R.A.N.C.E Aziera

Hye smer and selamat malam.


entry ak yang ke 4 dalam satu malam. wahh.. batak syeii.. x kisah korang nak cakap ape pun. janji ak bahagia. wah..:119: gitu..




Hari Sabtu bersamaan 14 Mei 2011, merupakan tarikh keramat untuk kawan ak masa skool at SMTJ. die nie kroni kroni ak jugak la. antara yang WANTED :119::119: suatu ketika dulu. :face75: tapi tue cite lama. hehehe. sekarang dah baik dah, x mo nakal nakal.


ak x nak cite panjang panjang, bese la kalau bertunang. tue aje larh cite nyer. tapi ak akan update pasal hari yang bersejarah buat Aziera and kroni ak yang laen dekat blog agy satu. kat sini ak just nak wish jerk. :face75:




 :86:  BUAT AZIERA AND IKMAL : SELAMAT BERTUNANG, AND SELAMAT LARH MENJALANI ALAM PERTUNANGAN. ALAM YANG BANYAK CABARAN NYER.                                      AK DOAKAN HUBUNGAN KORANG BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT. PALING PENTING KAWIN NANTI JANGAN LUPE JEMPUT AK OKEY. 



 :67: tuk korang berempat.

ak doakan korang akan menyusul selepas ziera. 

semoga hubungan korang juga berkekalan hingga akhir hayat.

Amin.. :67:

ak juga yang SINGLE. ase :face37: larh plak, tapi ak tetap nak tumpang kegembiraan. ak gembira tengok kawan kawan ak gembira. walaupun agak terasa betapa sunyi nyer tanpa SI DIA disisi. tapi ak kena larh terima hakikat yang ak sekarang nie single. 


hidup tanpa cinta x semesti nyer mati,
hidup tanpa hati baru larh mati.
...CHILL AMLYN. U CAN DO IT...
 







Kalau suka boleh LIKE =)

3 comments:

storyfromme said...

selamat bertunang kepada kawan anda :)

Efipurpleshine said...

pas nieyh turn akk plak..
insyaallah..
jodoh x kemana..
pasti akan muncul suatu saat nanti..
slmt brtunang 2 ur frenz..
moge tabah menghadapi dugaan hidup..
chill kak.. :)

mlyn said...

@ storyfromme :
tq dear.. =)

@ Efipurpleshine :
insyallah.. arap2 cam 2 la..
tapi bila..?? 2 x tau..
tq fie cyunk..
tengah cuba chill la nie..
huhuhuuu...