ღ My LuvLy Followers ღ

Monday, April 25, 2011

SEGMEN: MySpace! by Opera Hidup

Hye smer, =)


macam biasa. nk juin, just click banner.

da bape hari ak x update pape. sebab nyer x de pape y menarik pun. so, ak x nk larh nanti ak update entry yang tah pape dan membosankan.
bia sunyi sepi, asalkan x buat onar dan x sakiti sape sape.

sedang ak baca entry blogger yang rajin update nie, tersinggah plak dkat OH nie. jmpe la segmen bru die. dengan rajin nyer ak menyahut segmen die.

MYSPACE! urm, jap nk recall balik memory yang da berkarat tentang Myspace.

Tahun bila korang main MySpace and berapa kerap korang online?
Ak start Myspace nie since penghujung 2005, kekerapan online x tentu ikut kelapangan 


Anggaran bilangan kawan dalam MySpace?
x ramai pun, ader la dlm 1k lebih kot


Siapa 1st top friends korang and apa hubungan korang dengan dia?
Syida Fieya, member dari kecik lagi
Acctually, die nie la yang ajar ak =)


Lagu apa yang korang letak kat MySpace dulu-dulu?
Lagu ekh.? macam macam lagu. bertukar tukar ikut mood


Kenapa korang tak main MySpace lagi dah?
Ak benti Myspace since 2010, sebab ex bf ak jeles. ramai sngat kawan laki =p
tutup jerk Myspace, ak aktif plak dengan Facebook. =)

Itu la kisah tentang Myspace ak.. Korang plak macam mana.? Jom la juin segmen nie..!!



Kalau suka boleh LIKE =)

2 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

waaa, da berkurun tak bukak myspace.
xtaw nk guna cmne dh. haha! >.<

mlyn said...

Comel : hehehee.. sme larh.. da lame tinggal kan zaman myspace nieee.. =)