ღ My LuvLy Followers ღ

Friday, April 29, 2011

rasa terharu dengan Cik Bunga

Assalamualaikum smer yang rajin menjengah,

hari yang ceria ditambah plak dengan membaca entry Cik Bunga, membuatkan hati ak berbunga bunga. kenapa.? sebab Cik Bunga Cinta nie bt satu entry untuk follower die yang ke 400. hehehee..

mesti korang nak tau ape kene mengena ngan ak kan.. memang la ade kne mengena, sebab ak larh follower yang ke 400 tue.. * tue pun nak kecoh, memang ak suke kecoh keco pun.. 

pape pun ak nak ucapkan tahniah tuk Cik Bunga sempena follower mencecah 400.
and thankz so much sebab menghargai ak and followers yang laen.


[ click la banner klau nk tengok entry Cik Bunga untuk ak ]
*sje nk bagi syiok sendiri

alang alang kepalang tue, ak nk promote sekali blog Cik Bunga. korang boleh la singgah kat blog die. macam macam ada. tapi maaf, Cik Bunga Cinta yang ayu kiter nie sda berpunya okey.



Kalau suka boleh LIKE =)

2 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahaks.... just nice dear! ;)
appreciated sgt entry utk cik bunga neyh :).. kamo sgt cntik oke.. hug kamo ketat2!!! >.<

rajin2 BW taw dear! cik bunga akk sntiase terjah kamo jugak. teheheh... ;)

mlyn said...

hehehee.. akak pun cantik jgak..
bleh ke hug ketat ketat..?? hehehe jgn x leh bernafas da lerh ekh...

ok.. i will follow u.. =)