ღ My LuvLy Followers ღ

Saturday, April 30, 2011

sedia berkhidmat untuk mu

Assalamualaikum smer,


nie enrty yang kedua ak untuk hari nie, kenapa hari nie sampai dua..?? sebab hari nie ade mod and ader citer yang untuk ak sharing ngan korang.

sedia berkhidmat untuk mu ? huaaa.. bukan untuk negara okey. untuk bonda yang tercinta. ak belum bersedia untuk negara lagi. cukup larh untuk bonda dulu. =)

actually nie cite semalam, tp disebabkan semalam ak tersangat larh x larat. so ak update entry nie hari nie. semalam, umi ak ader temu janji dengan doc ENT. dekat hospital besar Klang. kat situ jugak la ak dilahirkan. agak lama x datang snie. banyak jugak la yang da berubah. paling besar perubahan yang ak rasakan. tiada lagi gagak. dulu kat hospital nie banyak sangat gagak. bising gler la and taik die pun bersepah sepah.

tujuan umi ak datang snie bkan nk buat lawatan okey. sebab nk check tekak, kate nyer tekak nyer sakit. *memang la, klau x sakit buat aper nk jumpe doc kan.. =)
doc kate tekak umi ak, agak bengkak sikit. tapi x perh, x de pape yang perlu dirisaukan. sebab just luka biasa jerk. pape pun doc still nk follow up balik nanti. dan, doc bagi umi ak try ubat baru. ape tah nama ubat tue. lper nk tengok.



[ nie tempat mendaftar kat klinik ENT ]


[ nie kaunter nk amik ubat ]

*x leh amik pic banyak banyak cam selalu, sebab kat snie smer tengok ak pelik jerk.

da selesai sesi kat hospital, ak pun aper lagi, amik kesempatan bawa umi ak merayap larh.. hehehe..
port paling dekat, jusco bukit tinggi. agak besar jgak jusco nyer. tah bape kali kiter orang round. 

round and round, pastu g makan plak. pastu balik, bukan nyer terus blik umah. dan plak menyinggah ker giant berhampiran. merayap plak kat area giant. beli barang skit tuk masak malam nie. last skli bru la blik. 

sampai jerk uma, sumpah..!! rasa nak tercabut kaki nie. tapi masa merayap x ase pape pun. lepas magrib ak ingat nak relax jap sebelum tolong umi masak, skli terbabas la plak. pkul 12 baru ak bangun. perh, cian umi kne buat spggeti sensorang. ish2...x patut betol la ak nie.


[ i lup u umi ]


[ pilih jangan x pilih ]


_
_
_
_
_


[ wajah yang huduh tanpa makeup.]
*percaya ker ak akan kua tanpa makeup..?? actually ni after zohor, lper nk bwa makeup kit. so nie la rupe nyer, tanpa secalit makeup pun.




Kalau suka boleh LIKE =)

2 comments:

Efipurpleshine said...

tanpa make up pown still cntik uhh....
muke bersih berseri walau tanpa bermake up..
anda menggunakan produk ape..
huhuhu...

mlyn said...

@ Efipurpleshine : huhuhuu..
cantik ker..?? huduh ader larh..
klau tengok life, nampak sangat pucat nyer and kesan kesan jerawat..
huhuhuu..

fie pun cantik ++.. comel..!!