ღ My LuvLy Followers ღ

Tuesday, April 26, 2011

Hati hati larh bila...........

Assalamualaikum and selamat malam sumer,


ak just nak share sikit cite... bukan cite tentang hidup ak, tp ak nak share and nak bagi tau korang bile korang dapat ayat yang macam kat bawah ni.
-
-
-
-
-
Hati hati larh bila :
seseorang yang korang kenal cakap cam nie kat korang :
 kan best kalau ak ade pakwe or husband macam pakwe or husband ko..

maksud nyer : mereka betul betul bermaksud yang die orang nak pakwe or husband macam korang pnyer. kalau x bermaksud macam tue x perh.. tp yang bahaya nyer bila seseorang itu memang bermaksud. mereka sanggup melakukan apa sahaja, janji hajat nyer tercapai. so, bila korang dapat ayat nie. korang kena larh mula berhati hati. supaya x berputih mata nanti.

hehehe.. actually, tue jerk yang ak nak kongsi dengan korang smer. sebab ak penah merasa situasi begitu. amat larh sakit untuk menerima nyer.sob.sob....

Sekian,



Kalau suka boleh LIKE =)

6 comments:

Efipurpleshine said...

fi harap sgt x belaku mcm uh...
msti pedih kalau org tu memuji bf o hbby kter n then mahukannye skali..memang terasa la peritnya..

mlyn said...

hurm, bler dapat ayat cam tue..
kite kne larh berhati hati..
akak harap benda tue x jadi dalam fi.. akak da penah rasa dah... tp time tue bf jerk.. so x nk amik port dah.. chill out.. =)

naUrah_naOmei said...

kaka..chill meh =)

mlyn said...

naurah : tngah chill la nie dear...
pape pun tq okey.. muaxx...

storyfromme said...

tu tikam belakang namanya.memang tak boleh pakai orang macam ni.

mlyn said...

storyfromme : tue la psal... klau jumpe orang cam nie.. cepat cepat la jauh kan diri..